Magyar Ifjúsági Talentumok

Tudományt, Kultúrát és Sportot Támogató Egyes​ület

Folytatódik az együttműködés a Semmelweis Egyetemmel!

Tájékoztatjuk az orvosi pályára készülő középiskolásokat, hogy egyesületünk újabb harminc diák résztvételét biztosíthatja a Semmelweis Egyetem 2023 szeptemberében induló  tizennégy előadásból álló tudományos szemináriumsorozatán.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy, úgymond, vendéghallgatói státuszt kínálhatunk a MIT Egyesület által kiválasztott, orvosnak készülő fiataloknak – fogalmazott a megállapodás megkötése alkalmából az egyetemi klinikatanszékvezető professzora, dr. Szijártó Attila.

Salamon Tamás, egyesületünk elnöke hangsúlyozta: ma, amikor az élet számos területén értékvesztésnek lehetünk tanúi, különösképp fontos, hogy a diákok már a középiskolai éveik során ízelítőt kaphassanak a példaértékű orvosi életszemléletből és gondolkodásmódból.
– Ez az előadássorozat nem pusztán páratlan lehetőséget nyújt a jövő orvosainak a kulisszák mögé pillantásra, de, a korábbi évek tapasztalatai alapján, jelentős inspirációt jelent a diákoknak, egyfajta megerősítést arra vonatkozóan, hogy rendkívüli hivatást választottak – mondta a MIT Egyesület elnöke.

A szemináriumsorozat iránt érdeklődő középiskolások a követlező e-mail címeken vehetik fel a kapcsolatot a MIT Egyesülettel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Figyelem! Csak az első harminc jelentkező számára tudunk helyet biztosítani a Semmelweis Egyetem Tudományos Diák Tanácsának előadássorozatán!